Finans

Captivia Finans AS er en innovativ og seriøs partner innen distribusjon av lån, forsikring og attraktive investeringsprodukter innen fond, eiendom, PE/venture og rente- og valutaløsninger. Selskapet er en fleksibel organisasjon og ønsker å tilpasse seg markedets og kundenes ønske om tilpasset finansiering og investeringsprodukter.

Captivia Finans AS er stiftet og driftes av partnere og nøkkelpersoner med lang erfaring fra finansbransjen og eiendomsbransjen. Partnere og nøkkelansatte har lang erfaring fra investeringsrådgivning, bank og forsikring, eiendomsmegling og eiendomsutvikling.Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Innhold © Cativia Finans. Webløsning ©2017-18 av Web Norge.

Personvern

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Captivia Finans AS med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.