De viktigste forutsetningene for en vellykket langsiktig forvaltningsstrategi er riktig fordeling av aktivaklasser og en regelmessig rebalansering av denne fordelingen. Vår anbefalte portefølje vil alltid være tilpasset og investorspesifikk.

Aksjer og valuta

Vi representerer Global Assets og Trading AS.

Global Assets and Trading har fokus på aksjer og valuta. De analyserer markedet med en fundamental grunntanke og tekniske indikatorer for timing av investering, De sender ut aksje og valutakommentarer til sine kunder med spesifikke handelsforslag og markedskommentarer.

Global Assets and Trading sitt analyseunivers består hovedsakelig av Oslo børs,samt aksjer og EFT`er på en rekke børser i Europa, USA og flere valutakryss.​

 

 

 Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Innhold © Cativia Finans. Webløsning ©2017-18 av Web Norge.

Personvern

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Captivia Finans AS med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.